κατασκευή eshop στην εποχή του κοροναϊού

Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε τα δεδομένα στον εμπορικό κόσμο. Λόγω του περιορισμού των μετακινήσεων, μεγάλες επιχειρήσεις είδαν τα έσοδά τους να συρρικνώνονται μέσα σε διάστημα μερικών εβδομάδων. Αλυσίδες καταστημάτων αναγκάστηκαν να κάνουν περικοπές στο προσωπικό τους και έκλεισαν υποκαταστήματα.

Ακόμα και μετά την άρση των περιορισμών ο κόσμος είναι επιφυλακτικός στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το αποτέλεσμα είναι η συνέχιση της μείωσης εσόδων σε εμπορικά καταστήματα.

Παρά τη δραματική κατάσταση που επικρατεί, αρκετές επιχειρήσεις μπόρεσαν να διατηρήσουν τον τζίρο τους ακόμα και να τον αυξήσουν χάρη στα eshop που είχαν αναπτύξει. Γνώρισαν θεαματική αύξηση της επισκεψιμότητας στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα και αύξηση των παραγγελιών.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο αρκετοί πελάτες της Webinfinity μπόρεσαν να επιβιώσουν, χάρη στα eshop που διατηρούν. Ηλεκτρονικά καταστήματα αύξησαν τις ηλεκτρονικές τους πωλήσεις και κατάφεραν να αυξήσουν το μερίδιό τους στης αγορά.

Τώρα λοιπόν δεν είναι καιρός για εφησυχασμό, είναι ο καιρός να για αποκτήσετε και εσείς ένα λειτουργικό eshop που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες σας προϊόντα και υπηρεσίες, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της επιχείρησής σας.  

Ήδη αρκετοί επιχειρηματίες έχουν ξεκινήσει συνεργασία μαζί μας για να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα. Εσείς πόσο θα περιμένετε ακόμη;

Πολλοί πιστεύουν ότι ακόμα και να μειωθεί η εξάπλωση της νόσου, θα περάσει αρκετός χρόνος μέχρι το κοινό να μπορεί να μετακινείται ελεύθερα ειδικά τα πιο ευπαθή άτομα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια προσφορά για την κατασκευή eshop.