δημιουργία eshop φαρμακείου

Η αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής και βιταμινών είναι ραγδαία αναπτυσσόμενη στην ελληνική αγορά αλλά και παγκοσμίως. Όλο και περισσότεροι απευθύνονται στο διαδίκτυο για να εντοπίσουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν στις καλύτερες τιμές.
 

Στην Ελλάδα υπάρχει μια αρκετά μεγάλη γκάμα online φαρμακείων με όλο και αυξανόμενο τζίρο.

Αν θέλετε να προωθήσετε τα προϊόντα σας αποκτώντας ένα λειτουργικό και εύχρηστο eshop για φαρμακείο απευθυνθείτε σε εμάς!
 
Η εμπειρία μας στην κατασκευή eshop φαρμακείου θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές σε τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες ανάλογα με τα προϊόντα που θέλετε να προωθήσετε. 
 
 
Λειτουργίες eshop Φαρμακείου:
  • προσαρμογή σε φορητές συσκευές
  • ευκολία στη διαχείριση των προϊόντων
  • σύγκριση χαρακτηριστικών προϊόντων
  • πολλαπλά φίλτρα αναζήτησης
  • προσθήκη στα αγαπημένα
  • διασύνδεση με μηχανές αναζήτησης προϊόντων όπως skroutz.gr και bestprise.gr
  • Κριτική και σχόλια πελατών
  • Ανταμοιβή αγορών με πόντους
  • Κουπόνια εκπτώσεων

Αυτόματη Εισαγωγή Προϊόντων

Κατασκευάζουμε το eshop και σας το παραδίδουμε με τουλάχιστον 3.500€ προϊόντα φαρμακείου με φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές έτοιμα προς πώληση. Δυνατότητα αυτόματης εισαγωγής προϊόντων από αρχεία προμηθευτών.

Ανταμοιβή αγορών με πόντους και κουπόνια

Μπορούμε να ενσωματώσουμε στο eshop σύστημα ανταμοιβής των πελατών με πόντους για εκπτώσεις σε μελλοντικές αγορές, σύμφωνα με την αξία των αγορών που έχουν πραγματοποιήσει. Με αυτό τον τρόπο χτίζετε μια σχέση με τους πελάτες σας και δείχνετε ότι αναγνωρίζετε την προτίμηση που δείχνουν στο online φαρμακείο σας. Η διαχείριση των πόντων γίνεται αυτόματα από το eshop. Εσείς ορίζετε μόνο την πολιτική ανταμοιβής των πελατών σας. 

Η χρήση των κουπονιών ανταμείβει άμεσα τους πελάτες σας και χτίζει μια σχέση εμπιστοσύνης. Τα κουπόνια μπορεί να περιλαμβάνουν έκπτωση για την πρώτη αγορά ή για επιβράβευση μετά από την πραγματοποίηση αγοράς ορισμένου ποσού ή προϊόντων.

Έμφαση στο UX

Δίνουμε έμφαση στο User eXperience - Εμπειρία Χρήσης των επισκεπτών του eshop. Οι επισκέπτες του ιστότοπου έχουν απαιτήσεις. Επιθυμούν να χρησιμοποιούν ένα λειτουργικό ιστότοπο, ώστε να μπορούν να επιτυγχάνουν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα. Η σχεδίαση του eshop βασίζεται σε αναγνωρισμένα συστήματα διαχείρισης. Ακούμε τις γνώμες των χρηστών μας, χρησιμοποιώντας εργαλεία καταγραφής της εμπειρίας χρήσης, αξιολογούμε τα αποτελέσματα και δρομολογούμε τις απαραίτητες βελτιώσεις.

Ευκολία στην αναζήτηση των προϊόντων

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα παρέχει στους χρήστες τα απαραίτητα εργαλεία αναζήτησης με λέξης κλειδιά, ειδικά φίλτρα ανάλογα με την κάθε κατηγορία προϊόντος και παρουσίαση των αποτελεσμάτων άμεσα και γρήγορα για να μπορούν να επιλέξουν τα προϊόντα που επιθυμούν.

Ευκολία κατά την παραγγελία

Η ευκολία χρήσης του ιστότοπου κατά την παραγγελία επιτρέπει την απρόσκοπτη πληρωμή και καταχώριση των στοιχείων αποστολής. Χρησιμοποιούμε εργαλεία που διευκολύνουν τη δημιουργίας λογαριασμού, αξιοποιώντας τη δυνατότητα που δίνουν η Google, Facebook, Yahoo, Microsoft και άλλες εταιρείες για ταυτοποίηση χρηστών μέσα από το δικό τους σύστημα. Οι επισκέπτες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε μια από τις παραπάνω υπηρεσίες μπορούν να εγγραφούν στο eshop κάνοντας την ανάλογη επιλογή. Με αυτόν τον τρόπο δεν είναι απαραίτητο να δηλώσουν username, email και password.  

Δώστε την ευκαιρεία στην επιχείρησή σας να αυξήσει το κέρδος της.

Ελάτε σε εμάς

Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προς τους πελάτες μας, να είμαστε δίπλα τους σε όποιες ανάγκες αναβάθμισης, βελτίωσης του ιστότοπού τους. Μελετάμε τα δεδομένα και προτείνουμε νέες λειτουργίες για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες σας. Σας παρέχουμε συμβουλές για να μετατρέπετε τους επισκέπτες σε κερδοφόρους πελάτες.

Έχετε ήδη eshop;

Έχετε ήδη eshop και δεν είστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή του; Ελάτες σε εμάς για να σας βοηθήσουμε. Παρέχουμε δωρεάν συμβουλές για τον ιστότοπό σας. χωρίς κάποια δέσμευση. 
 
Μπορούμε να αναβαθμίσουμε τη λειτουργικότητα του ιστότοπου, βελτιώνοντας την σχεδίασή του και την εμπειρία χρήσης των επισκεπτών.
 
Βελτιώνουμε τον τρόπο εγγραφής και ολοκλήρωσης της παραγγελίας δημιουργώντας εύκολα και διακριτά βήματα.
 
Αναβαθμίζουμε την τεχνική υποδομή του eshop, αυξάνοντας την ταχύτητά του, πράγμα που συντελεί στην αναβάθμιση της εμπειρίας των χρηστών και κατά τη συνέπεια των πωλήσεων.
 
Μεταφέρουμε σε ελληνικούς cloud servers το site σας, παρέχοντας υπηρεσίες όπως CDN και WAF.
 
Οι cloud servers παρέχουν τη δυνατότητα της αναβάθμισης των πόρων που προσφέρουν στον ιστότοπό σας, ανάλογα με τις ανάγκες του site. Παρέχουν την δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης ακόμα και ανάλογα με την εμπορική περίοδο. Ως αποτέλεσμα πληρώνεται αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη χωρίς να δεσμεύεστε μόνο από ένα server.
 

Παρακαλούμε επισκεφτείτε ένα από τα eshop που έχουμε κατασκευάσει:

Online Φαρμακείο: essential-pharmacy.gr

 

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

*οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ