Συμβουλές για την κατασκευή eshop

Αν έχετε μια εμπορική επιχείρηση ή προσφέρεται υπηρεσίες, σίγουρα θα έχετε σκεφτεί να αποκτήσετε ένα eshop για να μπορέσετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Ίσως να έχετε ήδη ένα eshop αλλά να μην έχει την αναμενόμενη απόδοση.

Όλοι μας θέλουμε να αποκομίζουμε τα μεγαλύτερα οφέλη από τις επενδύσεις μας.

Στη συνέχεια θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μερικές συμβουλές για το πως μπορεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι εκεί έξω υπάρχει ήδη ένας μεγάλος αριθμός eshop που απευθύνετε στους εν δυνάμει πελάτες μας. Άρα για να μπορέσουμε να έχουμε επιτυχία θα πρέπει γίνουμε καλύτερη σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με τους παρακάτω τρόπους

 1. Ταχύτητα φόρτωσης
  Οι σελίδες θα πρέπει να φορτώνουν όσο ποιο γρήγορα γίνεται. Στατιστικά δείχνουν ότι αν η ταχύτητα είναι κάτω από 3 δευτερόλεπτα τότε μπορεί να αυξηθούν και οι πωλήσεις. Υπάρχουν αρκετά εργαλεία τα οποία μετρούν την ταχύτητα των σελίδων, τα χρησιμοποιούμε και προχωράμε στις απαραίτητες βελτιώσεις. Γενικά η ταχύτητα εξαρτάτε από το μέγεθος των σελίδων στο οποίο σημαντικό ρόλο παίζουν οι φωτογραφίες. Το hosting επίσης και η ταχύτητα του server παίζουν καταλυτικό ρόλο στην ταχύτητα.
 2. Ευκολία στον εντοπισμό των προϊόντων
  Σημαντικό είναι ο πελάτης να μπορεί να βρει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν. Η σωστή ανάλυση σε κατηγορίες είναι επιτακτική αλλά επίσης και η κατηγοριοποίηση με βάση τα χρώματα, μεγέθη, υλικά κατασκευής, τιμή είναι ουσιώδης. Εργαλεία αναζήτησης θα πρέπει να είναι διαθέσιμα και μπορούν να κάνουν την διαφορά.
 3. Εύκολη ολοκλήρωση παραγγελίας
  Με απλά βήματα ο πελάτης πρέπει να μπορεί να γίνεται εγγεγραμμένος χρήστης ή αν το επιθυμεί να κάνει παραγγελία ως επισκέπτης. Επιπρόσθετα απλότητα στην συμπλήρωση στοιχείων αποστολής και πληρωμής έτσι ώστε να μην υπάρχουν μπερδέματα.
 4. Σωστή απεικόνιση σε φορητές συσκευές
  Τουλάχιστον το 50% των χρήστες θα επισκεφτεί το eshop από κινητά τηλέφωνα, οπότε ο ιστότοπος θα πρέπει να έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά για το αν παρουσιάζεται με τον σωστό τρόπο. 

Τα παραπάνω είναι μερικά από τα σημεία που θα πρέπει να προσέξει κάποιος έτσι ώστε να έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Είμαστε πάντα έτοιμοι να προτείνουμε την καλύτερη λύση σε σχέση με το budget που σκέφτεστε να διαθέσετε ώστε η επιλογή σας να στεφτεί από επιτυχία.

Δείτε πληροφορίες για την κατασκευή eshop για είδη ρουχισμού, μάντρες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, προϊόντων φαρμακείου

 

Διαβάστε ακόμη στο άρθρο Θέλω να αποκτήσω eshop, τι πρέπει να προσέξω;