Κουπόνι eshop

Στατιστικές έχουν δείξει ότι το 20% περίπου των πελατών του eshop, επιστρέφουν κάνοντας νέες αγορές. Είναι καλό να προσπαθήσετε να χτίσετε μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους, αλλά και να αυξήσετε την σταθερή πελατεία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Για να πετύχετε τον παρακάτω στόχο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μέθοδο αποστολής εκπτωτικών κουπονιών σε παλαιούς αλλά και σε υποψήφιους πελάτες.

Τα εκπτωτικά κουπόνια είναι ένα δυνατό εργαλείο για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Αν δεν τα έχετε ενσωματώσει κατά την κατασκευή του eshop σας, μην ανησυχείτε, μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή.

Ηλεκτρονικά Κουπόνια: Τι Είναι;

Τα ηλεκτρονικά κουπόνια είναι κωδικοί που καταχωρούνται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Δίνουν επιπλέον εκπτώσεις σε συγκεκριμένα προϊόντα, σε ομάδες προϊόντων ή σε όλη την παραγγελία.

Πώς Δημιουργούνται;

Δημιουργούνται απλά και γρήγορα από το εργαλείο διαχείρισης (Virtuemart) του eshop.

Περιπτώσεις Δημιουργίας Κουπονιών:

Επιβράβευση πελατών

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, αν θέλετε να επιβραβεύσετε ένα καλό σας πελάτη, μπορείτε να του αποστείλετε ένα email με τον κωδικό του κουπονιού με μια συγκεκριμένη έκπτωση για την επόμενή του παραγγελία. Έχετε τι δυνατότητα να κατηγοριοποιήσετε τους πελάτες σας και να τους επιβραβεύσετε αναλόγως.

Προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων

Μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένα μόνο προϊόντα ή κατηγορίες προϊόντων.

Όταν νέος χρήστης δημιουργείται

Ενθαρρύνετε νέους χρήστες να προβούν σε αγορές, δίνοντάς τους εκπτωτικό κουπόνι για την πρώτη τους παραγγελία στο eshop.

Όταν η παραγγελία ξεπερνά ένα συγκεκριμένο ποσό

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να αγοράσουν περισσότερα προϊόντα από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Επιπρόσθετα μπορείτε να ορίσετε παραμέτρους όπως:

  • Διάστημα ημερομηνίας που θα είναι το κουπόνι ενεργό.
  • Ορισμός ποσοστού έκπτωσης ή ποσού.
  • Πόσες φορές ένας χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο κουπόνι.

Η Webinfinityθα σας βοηθήσει στην παραμετροποίηση και διαχείριση των κουπονιών σας. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση κουπονιών και την κατασκευή eshop.

Διαβάστε επίσης: