Αναβάθμιση joomla 3.5

Στις 9 Μαρτίου 2016, έγινε η διάθεση της 3.5 έκδοσης stable release.

Περισσότερα...
windows 10

Η Microsoft τον τελευταίο καιρό μας έχει μπερδέψει αρκετά για το ποιος θα πάρει δωρεάν upgrade για τα Windows 10.

Περισσότερα...
PayPal: Τρεις χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη προστασία των οικονομικών σας δεδομένων το 2015 - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Καθώς διανύουμε ακόμα τους πρώτους μήνες του 2015, μπορεί να αναρωτιέστε εάν θα συνεχίσετε ή όχι να επιδιώκετε τους στόχους που έχετε βάλει για την νέα χρονιά.

Περισσότερα...

Σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab και της B2B International, οι χρήστες υπολογιστών Apple αντιμετωπίζουν ψηφιακές απειλές εξίσου συχνά με τους χρήστες άλλων πλατφορμών.

Περισσότερα...

Η Google λανσάρει ακόμη ένα εργαλείο με σκοπό να ενισχύσει περαιτέρω την ασφάλεια των χρηστών. Το Google USB Security Key είναι ουσιαστικά ένα USB stick που χρησιμοποιείται επιπρόσθετα με τη λειτουργία πιστοποίησης σε 2 βήματα (two step verification) όταν ο χρήστης πραγματοποιεί log-in σε υπηρεσία της εταιρείας.

Περισσότερα...
facebook virus - ιός

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες για την διάδοση ενός κακόβουλου λογισμικού (Backdoor Trojan), που εξαπλώνεται με την εμφάνιση ανάρτησης με πορνογραφικό βίντεο, στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook».

Περισσότερα...