Ηλεκτρονική Δημοσίευση Ισολογισμού

Πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική δημοσίευση Ισολογισμών
Ηλεκτρονική Δημοσίευση Ισολογισμού

Απαλλαγείτε τώρα από το ετήσιο κόστος δημοσίευσης ισολογισμών, εύκολα και γρήγορα!!

 

Μετατρέπουμε τον Ισολογισμό σε PDF για εσάς!

Σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο δημιουργίας εταιρικού ιστότοπου με σκοπό την δημοσίευση του ισολογισμού της εταιρίας σας, σύμφωνα με τον νέο νόμο.

Επισκεφτείτε το νέο demo site
 

Κόστος Πακέτου 40€ + Φ.Π.Α. ανά έτος

Το πακέτο της προσφοράς περιλαμβάνει:

  1. Κατασκευή ιστοσελίδων - micro site
  2. Φιλοξενία Ιστοσελίδας (web hosting)
  3. Δωρεάν δημοσίευση ισολογισμών

Τι πρέπει να κάνω για την άμεση δημοσίευση;

Είναι απλό. Μας στέλνετε τα στοιχεία της εταιρείας σας, επωνυμία, ΓΕΜΗ, ΑΡΜΑΕ, ΑΦΜ, ΔΟΥ, στοιχεία επικοινωνίας και τον ισολογισμό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 694 206 68 98. Κάνετε κατάθεση στην τράπεζα το ποσό και εμείς δημιουργούμε ένα Micro site με τον ισολογισμό σας. Άμεσα και χωρίς άλλη διαδικασία.

Γιατί να επιλέξετε ηλεκτρονική δημοσίευση;

  • Είναι οικονομική

Τώρα το κόστος δημοσίευσης ισολογισμού δεν απαιτεί πολλά χρήματα. Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα κάθε χρόνο.

  • Είναι γρήγορη

Μέσα σε λίγες ώρες μπορείτε να δημοσιεύσετε τον ισολογισμό σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε τα στοιχεία της εταιρείας σας και τον ισολογισμό σας σε οποιαδήποτε μορφή αρχείου και εμείς κάνουμε τα υπόλοιπα αξιόπιστα και γρήγορα.

  • Είναι επεκτάσιμη

Μετά την δημοσίευση του ισολογισμού μπορείτε να ζητήσετε αναβάθμιση του micro ιστότοπου δημοσίευσης σε κανονικό ιστότοπο, όπου θα περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη εταιρική παρουσία.

  • Αποκτήστε λογαριασμό email

Με την επιλογή δημοσίευσης ισολογισμού με domain name στο όνομα της εταιρείας σας μπορείτε να αποκτήσετε εταιρικό email της μορφής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

  • Είναι διαχειρίσιμη

Δημοσιεύσαμε τον ισολογισμό της εταιρείας σας και θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή; Κανένα πρόβλημα. Δημοσιεύουμε άμεσα το νέο ισολογισμό όσες φορές θέλετε.

 

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα απόκρυψης του ισολογισμού σας από τις μηχανές αναζήτησης. Η πρόσβασή του θα πραγματοποιείται μόνο με την χρήση του απευθείας link που θα σας προμηθεύσουμε και το οποίο θα δηλώσετε στο ΓΕΜΗ.