διαφήμιση ιστοσελίδων

Δεν είναι αρκετό να έχουμε ιστότοπο, πρέπει να τον γνωρίζουν και οι πελάτες μας!

Πολλοί πιστεύουν ότι με την δημιουργία ενός site θα έχουμε και αύξηση των πωλήσεών μας ή επισκεψιμότητα.

Αυτό δεν είναι αλήθεια!

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προώθησης του site είναι με την στοχευμένη προβολή του.


Γιατί η διαφήμιση μέσω της Google έχει ιδιαίτερη επιτυχία;

Η μηχανή αναζήτησης της Google χρησιμοποιείτε καθημερινά από εκατομμύρια χρήστες ακόμα και στη χώρα μας.

Πώς λειτουργεί η στοχευμένη διαφήμιση;

Ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να προωθήσουμε τον ιστότοπό μας που αφορά ξενοδοχείο στην Πάρο. Ο υποψήφιος πελάτης που ψάχνει για διαμονή ίσως να αναζητήσει τη φράση "διαμονή στην Πάρο". Εμείς θα έχουμε ορίσει στην διαφημιστική μας καμπάνια να εμφανίζετε όταν κάποιος χρησιμοποιεί αυτή τη φράση. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε 100% στοχευμένη διαφήμιση, άρα μικρότερο κόστος διαφήμισης και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Πόσο κοστίζει;

Εμείς ορίζουμε πόσα χρήματα θέλουμε να ξοδεύουμε καθημερινά. Όσο περισσότερα χρήματα διαθέτουμε σε τόσα περισσότερα άτομα θα εμφανιστεί η διαφήμισή μας. Το σημαντικό είναι ότι χρεωνόμαστε μόνο όταν κάποιος υποψήφιος πελάτες κάνει κλικ στην αγγελία μας και μπει στον ιστότοπό μας!

Το εργαλείο της Google για την προώθηση του ιστότοπού μας ονομάζετε AdWords και έχει πάρα πολλές εξειδικευμένες ρυθμίσεις και εργαλεία με τα οποία μπορούμε να ελέγχουμε την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας μας και να κάνουμε άμεσα τις ανάλογες προσαρμογές.

H WebInfinity αναλαμβάνει την όλη διαδικασία προώθησης και στοχευμένης διαφήμισης. Άλλωστε και εσείς τώρα ίσως να διαβάζετε αυτό το άρθρο ερχόμενη από μια τέτοια καμπάνια!

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε επιπρόσθετες πληροφορίες